Akademija Subota 23.12.2006

Veliki&mali Klub
Concrete Djz / Hard Techno Night

-Luka
-Filip X
-Mita
-Matsura
+gosti iznenadjenja

Za Devojke Ulaz Slobodan Do 23h
Cena Karte Do 23h 150 Dinara
Cena Karte Od 23h 250 Dinara

Detaljnije na: www.akademija.net - www.concretedjz.net

--------------------------------------------------------------

Biće brutalna noć uz koncertovce, vidimo se tamo ;)


Anderground Sreda 13.12.2006

Dj Patrick Essa(los Angeles,u.s.a)

Support:
Dj Ales(techtravaganza)
Dj Peca(techtravaganza)
Dj Zeljic(techtravaganza)
 
Cena ulaznice: 150 dinara 


Počela prodaja ulaznica za EXIT-'07

Prodaja ulaznica za EXIT 07 počeće već 7. decembra 2006. u 17h. Najverniji posetioci EXIT festivala imaće mogućnost da kupe karte po specijalnoj novogodišnjoj ceni od 3490 dinara, što iznosi više od 45% popusta u odnosu na cenu ulaznica u redovnoj prodaji (6490 dinara). Broj ulaznica dostupnih po ovoj promotivnoj ceni biće ograničen. Naredni Exit festival će trajati od 12. do 15. jula 2007. godine, na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu.

Ulaznice po ovoj ceni biće moguće rezervisati isključivo na festivalskoj internet adresi www.exitfest.org. Procedura rezervacije i kupovine ulaznica ove će godine biti znatno pojednostavljena. Mogućnost kupovine ulaznica po novogodišnjoj ceni važiće za građane Srbije i zemalja u regionu (ex-YU zemlje). Sa početkom prodaje ulaznica počeće i nagradne igre u kojima će posetioci sajta moći da osvoje besplatne ulaznice za EXIT 07.


Dobrodošli na Electro Sound Blog

Pa da počnemo.

Dobih inspiraciju da otvorim ovakav jedan blog nebi li malo više približio pojam i značenje elektronskog zvuka i njegovih pravaca našoj omladini u Srbiji.

Ovde ću uglavnom pisati/izveštavati o predstojećim žurkama, kako u svetu tako i kod nas, prvenstveno Beograd, Novi Sad, Niš i Subotica. Pokušaću da propratim i euforiju pred EXIT 07 i sve oko njega, mada ima još dosta do te famozne "sedmice".

To bi otprilike bilo TO, onako iz prve ruke dok se još ne uhodam i krenem neke ozbiljnije referate da pišem, do tada POZDRAVLJAM VAS!